Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het Energieloket voor VvE's in Dordrecht

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Het verduurzamen van uw VvE

Als eigenaar van een woning in een gedeeld pand bent u lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE spant zich in om het gebouw te beheren en in goede staat te houden. Het VvE-energieloket helpt VvE's bij het verduurzamen van hun pand.

Bijvoorbeeld met een stappenplan om energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren. Voor sommige maatregelen zijn subsidies of voordelige leningen mogelijk. Bij de tabbladen leest u er meer over. Voor betrouwbare uitvoerders kijkt u op de pagina met vakspecialisten.

Onderaan deze pagina vindt u informatie over thema's als:

Woonadvies

Gaat u met uw VvE aan de slag in uw gebouw? Dan kunt u te maken krijgen met uiteenlopende vragen. Op onderstaande websites kunt u wellicht de antwoorden vinden waar u naar op zoek bent. Zo biedt Drechtse Stromen informatie voor en door bewoners over energie besparen in en om huis.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice