Ga direct naar hoofdcontent

Voor vakspecialisten en adviseurs

Voor vakspecialisten en adviseurs

Over ons

Het Regionaal Energieloket geeft invulling aan het energieloket van ruim 80 gemeenten in Nederland. Voor deze gemeenten geven wij informatie en advies aan woningeigenaren, maar ook VvE’s en MKB’ers over het verduurzamen van hun woning of gebouw. Dat doen wij vanuit een onafhankelijke positie. Wij helpen hen met vragen als:

  • Wat kan ik doen om energie te besparen?

  • Wat zijn de kosten/baten van maatregelen?

  • Zijn er subsidies?

  • Wat is een warmtepomp?

  • Bij wie moet ik zijn als ik mijn vloer wil isoleren?

  • Welke regels zijn er voor mij?

Wij helpen met deze oriënterende vragen waardoor uitvoerende bouw- en installatiebedrijven betere en gerichtere vragen krijgen van klanten die richting uitvoering willen gaan. Daarnaast helpen we bewoners ook bij het vinden van een vakspecialist in de buurt via ons vakregister. Bewoners worden daar naar verwezen en kunnen online via het register lokale adviseurs en bedrijven vinden.

Aanmelden als vakspecialist of adviseur

U kunt zich geheel kosteloos bij ons aansluiten. U krijgt dan een persoonlijke profielpagina die als online etalage kan dienen voor uw diensten. Geïnteresseerd? Maak dan nu een gratis profiel aan, dit kost ongeveer 10 minuten.

Projecten vanuit Regionaal Energieloket

Naast het beantwoorden van vragen van bewoners organiseert het Regionaal Energieloket ook vaak projecten. Deze zijn gericht op het geven van advies aan de bewoners in een wijk, maar ook thema avonden rondom maatregelen. We organiseren ook met regelmaat collectieve inkopen, waarbij geïnteresseerde bewoners in geografie (vaak gemeente) en tijd (4 tot 6 weken) gebundeld worden. De uitvoerende partij(en) kunnen zo efficiënter werken in de advisering en uitvoering en daarmee ook wat kosten besparen. Meer informatie over deze projecten vindt u in deze infographic.

Geïnteresseerd in deelname? Meldt u dan nu aan in het vakregister. Wij sturen u dan automatisch periodiek een uitvraag voor de projecten die er aan komen. U kunt ook altijd een mail sturen naar Roy Visscher (roy.visscher@regionaalenergieloket.nl).

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn bereikbaar op vragen@regionaalenergieloket of 088 525 4110.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice