Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het VvE Energieloket Leidschendam - Voorburg

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Kom erachter welke maatregel slim is voor uw woning, regel de financiering, vind een vakspecialist of bekijk welke acties er bij u in de buurt zijn.

Het Energieloket voor jouw VvE

Het VvE-energieloket helpt VvE’s bij het verduurzamen van hun pand. Van interessante energiebesparende maatregelen tot een handig stappenplan. Maar ook informatie over subsidies, financieringsmogelijkheden en ondersteuning van de gemeente. Bent u op zoek naar een goede partij die werkzaamheden kan uitvoeren? Bekijk dan het overzicht op onze
vakspecialistenpagina.

Het Energieloket voor VvE’s is een samenwerking tussen:

De gemeente Leidschendam - Voorburg en Energy Common Leidschendam-Voorburg.

Logo gemeente leidschendam voorburg
Logo energy common leidschendam voorburg

Energietransitie

Voor 2050 gaan we over op duurzame energie. Want om klimaatverandering te beperken moéten we ons energieverbruik minderen en overstappen op duurzame energiebronnen. We krijgen aankomende jaren allemaal met de energietransitie te maken. Ook u – of u nu in de Leidschendam-Voorburg woont, werkt of er doorheen reist. Lees op www.lv.nl/energietransitie meer over de toekomst van onze groene gemeente, hoe we stap voor stap richting duurzame en aardgasvrije wijken gaan en hoe u nú al energie kunt besparen.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice