Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het VvE Energieloket Heusden

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen door te klikken op onderstaande knop.

Logo Gemeente Heusden

Welkom op het energieloket van de gemeente Heusden voor Verenigingen van Eigenaren (VvE). Het energieloket helpt jullie bij het verduurzamen van jullie gemeenschappelijke appartementengebouw.

Willen jullie met de VvE een lagere energierekening en meer wooncomfort bereiken in jullie gebouw? Samen aan de slag met energiebesparende maatregelen zoals isolatie? Op zoek naar een stappenplan voor een aardgasvrij gebouw? Kijk dan eens rond op dit energieloket. Het energieloket biedt ook een overzicht van vakspecialisten waar jullie voor maatwerk en uitvoering terecht kunnen. Willen jullie meer weten? Neem dan gerust contact op met het team van het energieloket via 088 525 41 20 of via vragen@regionaalenergieloket.nl.

Wat is een Vereniging van Eigenaren?

Als je een appartement hebt gekochtben je automatisch lid van een VvE. De VvE zorgt voor beheer en onderhoud van gemeenschappelijke delen van het appartementengebouw. Lees hier meer over de organisatie en verantwoordelijkheden van de VvE.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice