Ga direct naar hoofdcontent

Weert - Een toekomstbestendige woning

Samen met de gemeente zet je de volgende stap

Als deel van het kennis- en leertraject 'de DoeTank' helpen de gemeente Weert en het Regionaal Energieloket u graag op weg met het verduurzamen van uw woning en realiseren van meer comfort.

Op donderdag 9 februari 2023 organiseerden wij een online buurtsessie: een live bijeenkomst op internet. Hier besproken wij hoe u kunt beginnen met het maken van een plan en hoe u vervolgens zelf of samen aan de slag kunt gaan met verschillende maatregelen.

De thema’s voor de avond waren:

  1. Energie besparen en Woningverbeteringen

  2. Inzichten in veelvoorkomende woningtypen Weert

  3. Hoe ga ik zelf aan de slag? Maak een plan!

Wilt u deze informatieavond terugkijken? Dat kan via onderstaande knop.

Introductie Kennis & Leertraject

Het kennis- en leertraject in Biest, Maaspoort, Centrum & Fatima is een samenwerking tussen bewoners, de gemeente Weert en de DoeTank. Het doel is bewoners nu en in de aankomende jaren klaar te stomen voor toekomstbestendig verbouwen. 

We doen dit door bewoners die willen verbouwen en/of verduurzamen te helpen met een plan. Zo willen we beter begrijpen wat er nodig is voor bewoners om tot duurzaam verbouwen over te gaan. We zijn begonnen met een aantal gedetailleerde woningscans, om een eerste beeld te krijgen van de technische mogelijkheden en problemen.

Huisfluisterblogs van voorbeeldwoningen in Weert

Fatima - Molenveld
Foto van Blekerwoning in 't Look

Biest & Maaspoort - Hofakker
Foto van Klokkenmaker woning in 't Look

Biest & Maaspoort - Sint Joris
Woningmodel Sint Joris

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice