Ga direct naar hoofdcontent

Servicepunt Energieadvies

Wat is het Servicepunt Energieadvies?

Het Servicepunt Energieadvies ondersteunt VvE’s, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en kleine particuliere verhuurders met advies over het verduurzamen van gebouwen. Ook verzorgt het Servicepunt procesbegeleiding bij het nemen van maatregelen om energie te besparen of duurzame energie op te wekken.

Dit Servicepunt is niet voor individuele woningeigenaren.

Waarom gebruik maken van het Servicepunt?

Goed advies van een expert, passend bij de specifieke situatie van uw VvE, is heel belangrijk. Om die drempel te verlagen, kunnen collectieven en organisaties bij het Servicepunt Energieadvies voor Collectieven en Organisaties van de gemeente Amstelveen een aanvraag doen voor gratis (ondersteuning bij) energieadvies en/of procesbegeleiding om hun gebouw te verduurzamen. Is de aanvraag passend, dan zal de gemeente een adviseur of procesbegeleider inhuren die de VvE adviseert over verduurzaming van het gebouw en bij de realisatie van maatregelen.

Meer informatie en contact

Meer informatie en de voorwaarden voor advies vindt u door op onderstaande knop te klikken. Ook vindt u de contactgegevens van het Servicepunt Energieadvies via de onderstaande knop.