Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen voor VvE's

Tijd woensdag 31 augustus 2022, 23:00 - zaterdag 30 december 2023, 23:00

Energie besparen als VvE: waarom en hoe?

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als uw woning onderdeel is van een VvE? En wat kunt u gezamenlijk met de VvE doen. Wat zijn de handigste tips om energie te besparen? Regionaal Energieloket helpt u graag op weg.

Op 1 februari organiseerden wij een online informatieavond: een live presentatie op internet. Hier legden we uit hoe u energie kan besparen met uw VvE.

In de online informatiebijeenkomst behandelden we de meest gestelde vragen rondom energie besparen als VvE. De thema’s waren:

  1. Nederland Aardgasvrij: wat betekent dat voor VvE's?

  2. Energie besparende maatregelen voor VvE's

  3. Tips voor meerjarenonderhoudsplan en besluitvorming

  4. Subsidies en financiering

  5. Vraag & antwoord

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden om het webinar terug te kijken. U ontvangt dan een e-mail met een terugkijklink.

Achtergrond

Omdat in een VvE verschillende onderdelen van het gebouw gezamenlijk bezig zijn, zullen veel energiebesparende maatregelen samen alleen samen de VvE uitgevoerd kunnen worden. Door energiebesparende maatregelen met de VvE toe te passen, kunt u flink besparen op uw eigen of gezamenlijke energierekening en het comfort in uw woning en het pand verhogen. Ook draagt u bij aan een beter milieu.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice