Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen met je VvE - Ouder-Amstel

Energie besparen met je VvE - Ouder-Amstel

Energie besparen als VvE: waarom en hoe?

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als uw woning onderdeel is van een VvE? En wat kunt u gezamenlijk met de VvE doen. Wat zijn de handigste tips om energie te besparen? Regionaal Energieloket helpt u graag op weg.

Op 21 juni organiseerden wij een online informatieavond: een live presentatie op internet. Hier legden we uit hoe u energie kan besparen met uw VvE.

In de online informatiebijeenkomst behandelden we de meest gestelde vragen rondom energie besparen als VvE. De thema’s waren:

  1. Nederland Aardgasvrij: wat betekent dat voor VvE's?

  2. Energie besparende maatregelen voor VvE's

  3. Tips voor meerjarenonderhoudsplan en besluitvorming

  4. Subsidies en financiering

  5. Vraag & antwoord

Achtergrond

Omdat in een VvE verschillende onderdelen van het gebouw gezamenlijk bezig zijn, zullen veel energiebesparende maatregelen alleen samen binnen de VvE uitgevoerd kunnen worden. Door energiebesparende maatregelen met de VvE toe te passen, kunt u flink besparen op uw eigen of gezamenlijke energierekening en het comfort in uw woning en het pand verhogen. Ook draagt u bij aan een beter milieu.

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice

Gemeente Ouder-Amstel

In stappen naar een duurzame toekomst. De komende jaren liggen er veel uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Als gemeente richten we ons op het terugdringen van het energiegebruik en het vergroten van het aandeel duurzaam opgewekte energie met behulp van zon en wind. Samen met het Regionaal Energieloket gaan we de wijk in en informeren we bewoners over de mogelijkheden om een woning in logische stappen verder te verduurzamen. Slimme stappen waar men geen spijt van krijgt.