Ga direct naar hoofdcontent

Acties (0)

Alle acties

Hier vindt u een overzicht van alle acties. Klik op een actie voor meer informatie.

Energiecoaches Voorst

Vraag gratis een gesprek aan met een energiecoach De energiecoaches in de gemeente Voorst helpen inwoners geheel vrijblijvend en gratis met informatie over de energiebesparingsmogelijkheden in je eigen woning. Energie besparen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Eenvoudige maatregelen en bewuster gedrag kunnen al tot een aanzienlijke besparing leiden. Wie wil er nu niet een lagere energierekening? De energiecoaches zijn een samenwerking tussen gemeente Voorst in samenwerking met de energie coöperatie EnergieRijk Voorst. De energiecoaches komen op afspraak aan huis. Samen inventariseer je aan de hand van een huisscan hoe je je energiekosten kunt verlagen. En met de warmtecamera maken ze een warmtebeeld van je huis, zodat je direct kunt zien waar de meeste warmte in je woning verloren gaat. Door je woning energiezuiniger te maken, verbeter je het comfort in je huis. De energiecoach helpt je om inzicht te krijgen in de opbrengsten en kosten van energiebesparende maatregelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan laagdrempelige maatregelen, zoals: tochtstrippen, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Maar ook bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, de verwarmingsinstallatie en andere duurzame energiemaatregelen. Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een afspraak maken met een van de energiecoaches via https://www.energierijkvoorst.nl/contact/afspraak-met-wooncoach/ . Of bel de gemeente Voorst: 0571-279911. Een van de energiecoaches neemt dan binnen drie dagen contact op

Lees meer
Groen dak met zonnepanelen

Zonnepanelen voor VvE's Nijmegen

Welkom! Welkom bij het project Zonnepanelen voor VvE's in Nijmegen. Als lid van een VvE kunt u veel energie besparen op verschillende manieren. Dat kan bijvoorbeeld door isolatie, ledverlichting, en ook zonnepanelen. Door energiebesparende maatregelen toe te passen kunt u besparen op uw eigen of gezamenlijke energierekening. Ook draagt u bij aan een gezonder klimaat. Gemeente Nijmegen maakt het VvE’s graag makkelijk om voor energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen te kiezen. Daarom organiseert Energieloket Nijmegen een actie voor VvE’s. Met deze actie leert u wat u kunt doen met uw VvE om energie te besparen en komt u alles te weten over het installeren van zonnepanelen. Waarom zonnepanelen? Veel VvE's hebben een zeer geschikt dak om zonnepanelen op te leggen. Door zonnepanelen te installeren kunt u op uw eigen of gezamenlijke elektriciteitsrekening besparen. De gemeente en Regionaal Energieloket helpen u graag op weg om het dak van de VvE te benutten voor zonne-energie. Wilt u naast elektriciteit ook warmte opwekken op uw dak, en heeft u voldoende budget beschikbaar? Dan zijn  PVT-panelen  wellicht ook een mogelijkheid voor u. Let op: PVT-panelen zijn geen onderdeel van deze actie. Online vragenuur 17 mei 2022 Om u verder op weg te helpen in het traject naar het plaatsen van zonnepanelen met uw VvE organiseerde het VvE Energieloket Nijmegen een digitaal vragenuur. Dit vragenuur vond plaats op 17 mei van 19:30 – 20:30 .  In dit vragenuur geven we aandacht aan de meestgestelde vragen rondom het plaatsen van zonnepanelen met de VvE. Kijk het vragenuur terug U kunt zich aanmelden om het vragenuur terug te kijken via onderstaande knop. U krijgt een mail met unieke deelnamelink toegestuurd. Zijn er meer bewoners uit de VvE die interesse hebben om het vragenuur terug te kijken? Dan moeten zij zich apart aanmelden. Subsidie voor VvE's Voor VvE's zijn er verschillende subsidies om gebruik van te maken als u met uw VvE aan de juiste voorwaarden voldoet. Meer informatie over subsidies en andere financieringsopties voor VvE's vindt u op de subsidiepagina .

Lees meer

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice